Назад към корените

През 1980 Coverworld се превърна в една от първите компании във Великобритания, която използва мобилни мотокари от MOFFETT. Днес, 20 години по-късно, компанията връща към корените си и закупени шест нови мотокари MOFFETT M8.

"Тъй като MOFFETT само един от най-добрите на пазара на тези стоки." Фактът, че компанията отново избира MOFFETT, зависи не само от ефективноста и надеждноста. Високото ниво на надежност, сервиз и поддръжка значително влияе върху избора на фирмата.

Когато Coverworld закупили първите си мотокари, те са основно ангажирани с доставката на селскостопански продукти, както и MOFFETT предлагат най-добрите в момента за индивидуално решение. Той е идеален за подемна техника в мръсотия, или за работа в затворени пространства. Днес, компанията Coverworld - е лидер на пазара в производството и доставката на преработени метални листове за покриви и фасади. MOFFETT M8 е добра за този бизнес.

С модерен флот, компанията предвижда цялата страна за доставка на товари видове, което представлява метални секции с до шест метра. Разтоварване и доставянето на такива секции в тясно строителни обекти, разбира се, е трудно. Въпреки това, новите мотокари може лесно да решат този проблем. "Ние имаме всички предимства на старите автомобили, както и някои страхотни нови качества а важното е, че са с малкък радиус на завиване, което позволява на нашите шофьори безопасно да работят с машината, дори в силно ограничени пространства," - казва Ян Хокинс, ръководител на производството в катедра Coverworld.

Тъй като работещите M8 са с капацитет до 2,5 тона, водачите могат да разтоварват колата си без да има нужда от помощ. Това ускорява работата и им дава възможност да се равят повече доставки всеки ден.

Mobile мотокари винаги са били изключителни машини. Дори преди 20 години, те ни изненадваха, но днес ние виждаме, че технологията е извървяла дълъг път от това време. Убеден съм, че тази сделка ще доведе до резултати значително увеличение както на броя на доставките и печалбата както и осигуряване на удовлетворение на нашите клиенти ", - казва Ян Хокинс.