Работа на електростанция

Plegt-Вос изгражда пътища и къщи, HIAB кранове .

Холандия, преди 60 години: местен дърводелец учредява еднолична фирма и започва изграждане на къщи. Бизнесът по-късно продължава с тримата си синове, които също дават своето име на дружеството - Plegt братя, Gebroeders Plegt.

Холандия, 2007: Plegt-Вос строителна компания, част от групата Вос, има 650 служители и поделенията, отговарящи за строителна техника, елементите дърво и изграждане на сглобяеми къщи се ръководят от Гуус Plegt - племенник на дърводелец, който стартира дейността още през 1940-те.

"Тези дни ние изграждаме по архитектурни проекти: училища, административни сгради, сглобяеми къщи, пътища ...", Гуус Plegt казва.

"Нашите клиенти варират от едно семейство, което иска нов дом от холандското правителство и се нуждае от помощ за изграждане на пътя - до всеки ", продължава той.

Plegt-Вос е строителна дейност през Холандия, и пет процента от всички проекти се осъществяват в Германия. Конкуренцията в сектора е голяма, но Гуус Plegt смята, че добри служители и качествено оборудване ще са от съществено значение.

Идеалният кран

Качеството оборудването, което включва седем камиони, пет от тях са оборудвани с товарни кранове HIAB. Най-големите камиони функция HIAB 800 XS кранове и MULTILIFT CLF 260 demountables за увеличаване натоварването и ефективноста.

"Имаме фабрика в Langeveen, близо до германската граница в едно малко село, но нашата фабрика е нещо друго. Тя е 9,000 кв. м на дървени рамки: 2,8 метра ширина и 6 метра дължина и на покрива частите са 3,5 х 10 метра. Оберлихт прозорците са вече инсталирани, като превозът от фабриката до строителната площадка започва. Камионите транспортират сглобяемите елементи за жилища от дърво до строителната площадка и HIAB 800 XS поставя елементите на мястото им ",. Plegt казва.

При закупуване на кран, надеждността е важен приоритет за Гуус Plegt.

"Купих си първата HIAB през 1979 г., и оттогава съм избрал друга марка само веднъж. Сътрудничеството с Hiab е лесно и услугите по поддръжката са добри. Ние не можем да си купуваме кран всяка година, но Hiab в Meppel не забравя за нашите нужди ", Plegt отразява и не крие задоволството си:

"Купих си първата оборудвана с HIAB 800 XS през 2002 г. Три години по-късно, когато бях на път да купи друга, аз не трябваше да мисля за това твърде дълго - това беше лесно решение в рамките на десет минути. Аз просто попитах нашия шофьор.