Nils спечели печеливши инструмент

Nils Berggren бяха стресиращо натоварени миналата година. Благодарение на MOFFETT камион M4 с монтиран повдигач, работата му стана проста и по-стабилна.

Tvarans транспортен камион с ремарке платформа е превозил 26 000 еднофамилни къщи и получава признание и най-висок рейтинг в индустрията. Средното разстояние за всяко пътуване е около 1200 км. Водачите Nils Berggren и брат му споделят за работата при шофиране този камион платформа.

"Аз често пристигам на строителната площадка в неделя. Така всички части ще бъдат на разположение, когато дърводелците започнат работа в понеделник, макар че разтоварване в почивните дни не е особено евтино и голяма част от печалбата се губи", споделя Nils Berggren.

Със собствени машини с мотокар, парите остават в компанията.

"Но най-голямата печалба е, че сте много по-свободни сега. Преди е имало голямо напрежение да се стигне навреме."

"Може ли да се свърши тази работа?"

Nils Berggren признава, че е малко скептичен за това дали MOFFETT,което е било закупено в действителност може да си свърши работата, понеже условиятя на един строеж рядко са идеални.

"Но повдигачът е положителна изненада. Той е много опитен и функционален и клиентите са доволни, защото сега те получават доставката чак до основите на строежа."

В някои случаи, е напълно невъзможно да се управлява 24-метров камион с ремарке платформа. Тогава повдигачът е отново по-удобен.