JONSERED допринася за управлението и рециклирането на отпадъци на брега на Атлантическия океан

В много курортни райони през лятото населението може да нарасне до повече от десетина пъти. "Метод" е присъствал при откриването на нова кола, боклукчийски камион за употреба от местните общински служби и е оборудвана с JONSERED кран.

Кот де Люмиер се намира на юг от Нант в Wende. Тук пет общини Брем-сюр-Мер, Bretinols-сюр-Мер, Le Fenuyler, Св. Krocks-де-Vie "и" Св. Hilayr де Рийз обединиха усилията си в компания, известна под името "Communauté де общините Кот де Люмиер ", с цел по-ефективно и рентабилно предоставяне на услугите, които те предоставят на местните жители.

Парк musorosborochnogo оборудване се състои от 13 превозни средства. Като цяло, паркът обслужва 900 души. В началото на май, паркът е разширен с още една единица. По отношение на броя на хората, живеещи тук официално, размерът му е впечатляващ. Това е Mercedes-Benz Actros 2541 (8x2) Евро 5 с контролирано повдигане и допълнителни мостове.

Силна позиция в Wende

Blanchard SAS, партньор на Hiab Франция, специализирана в сглобяването на автомобили и камиони боклук, но и разполага със собствен магазин за бои в Ле Ман. В групата на дружествата, контролирани от Жан-Филип Galandom работят общо 30 изключително добре обучени служители. Силното положение, което има Бланшар в регионалния пазар е от решаващо значение за пускане на новия автомобил, камион смет за общността на общините. Освен това значение има и фактът, че дружеството инсталира съоръжения Hiab върху шасита на всички производители на камиони и предоставя и услуги по поддръжка и ремонт на всички видове и марки на кранове, товарачи и самосвали на място при клиента. Новият камион се сглобява в завода в Шоле Бланшар, чийто управител Дидие Бриан отговаря за продажбите и се радва на доверието на широк кръг от клиенти на територията на продажбите.

Демонстрация на нови обекти

При влизане в musorosborochnye сайт Лерой трябва да бъде много внимателен: "Мястото е често блокирано от коли и тук помага кран с голям капацитет, който може да вдигне до 2100 кг на разстояние 8 метра. Това дори позволява да се вдигнат и контейнери през горната част на кабината... Кранън JONSERED е много лесен за използване и работи много точно. " Модел 1620 Z е с хидравличен телескоп. Тези допълнителни функции са много удобни.