Независимостта и ефективността на използване на мобилен мотокар

Служител в компанията, ангажирани в морския транспорт, Ларс Линдблом в момента е с втори мобилен мотокар. Той не само се похвали с независимостта, които му дава един камион, но и неговата рентабилност.

В фирмата на Ларс Линдблом наскоро се появи MOFFETT M4.

"Това е модел с широа вилица. Той също е снабден с телескопична вилици, които не са били в предишния ми камион. Това е напредък и аз съм много благодарен, защото в момента натоварването е много по-лесно от преди." "През лятото се преместих голям брой брикети и чували на палети и е много удобно, че те могат да бъдат поставени на правилното място върху товарната платформа." - Казва Ларс.

По-малко зависимост от други

В края на годината компанията има много работа, от Съюза на земеделските производители. Тези поръчки са получени чрез GKF Frakt AB, която принадлежи към Miljö А DSV / S. Освен обичайните превоз на зърно и фуражи, Ларс Линдблом се занимава с транспортиране на семена, торове и други продукти на голяма територия в южната част на Швеция.

Хидравлична помпа, която се прилага директно, без ремък предава по-лесен достъп до услугата за по-лесна замяна на маркучи.

Подвижен хидравличен резервоар за лесно почистване

Резервоар за гориво и двигатели покритие, направени от пластмаса (вместо от метал)

Подвластна на ISO рамка за сигурност на оператора

Ново място на ръката, подобрено по отношение на ергономията

Намаляване на нивото на шума

Увеличена защита от дъжд и затворена кабина (по избор)