Правилният подход от самото начало

В подножието на една от най-дългите в света на планински вериги, компанията Bussbygg произвежда пълна гама от аксесоари за камиони. Geiranger фиорд - това е една от най-известните туристически атракции в Норвегия.Спиращата дъха, гледка привлича хиляди туристи и пътници от круизен кораб от света. По-малко известно е, че на околните крайбрежия работят много успешни компании. Повечето от тях, разбира се, се занимават с риболов и корабостроене, но има и фирми, които произвеждат мебели и уреди за товарни автомобили.

Дружество с ограничена отговорност Bussbygg A / S е разположен на север от Geiranger и съществува от 1947 година. Първоначално компанията е ангажирана в производството на автобуси, но в крайна сметка преминава в производството на автомобили и камиони. Последният автобус бе произведен през 1970-те, след което дейноста на дружеството е изцяло насочена.Превоз на риба, която винаги е заемала важно място в норвежката икономика,за която се изискват специални решения.

". Освен това необходима е гъвкавост за натоварване, например в Finnmark, водачите често трябва да пътуват 500 km между различни малки пристанища, преди да замине за Осло или другаде в Европа," - казва маркетинг мениджърът Roar Берг.

Bussbygg A / S доставя необходимите решения и става популярна в индустрията.Към днешна дата е с 170 служители, компанията е лидер на норвежкия пазар в областта на търговските превозни средства.

"Ние сме единственият доставчик, който произвежда всички части сам от самото начало," - казва Roar Берг .

Спазване на изискванията на клиентите

Съсредоточаването върху точността на доставката и най-вече на качеството дава възможност да се повтарят поръчки. Тъй като самата компания произвежда всички компоненти, тя може да предложи гъвкави решения за организации, които отговарят на нуждите на клиента. Тъй като асансьори са необходими за много клиенти, Bussbygg стана най-големият купувач на асансьори ZEPRO в Норвегия.

ZEPRO лифтове предоставя надеждна на натоварване работа дори и в тежки условия с висока влажност, тъй като те са били тествани за работа в различни климатични условия.

Hiab ежегодно предоставя повече от 200 падащи бордове на компания Bussbygg A / S, Норвегия. За да отговори на изискванията за качество на компанията Bussbygg за резервни части за тези асансьори може бързо и лесно да ги получите в цяла Норвегия.